Over ons

Conceptueel bouwen en toch alle ruimte voor vrijheid in het samenstellen van de woning: dat is de basis van mooiGROOThuis. Hét woonconcept van Groothuis Wonen, gericht op vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

WAT WIL DE CONSUMENT?

Waar andere ontwikkel- en bouwbedrijven starten met de techniek, hebben wij onszelf eerst de vraag gesteld: ‘Wat wil de klant?’. Vervolgens moest de techniek ervoor zorgen dat we deze woonwensen waar konden maken. En dat is gelukt.

EEN HUIS OP MAAT VOOR IEDERE BEWONER 

Het resultaat: een woonconcept dat volledig is uitgewerkt in verschillende varianten. Een combinatie van deze varianten biedt oneindig veel mogelijkheden. Met als gevolg dat binnen de slim bedachte wooncomponenten van mooiGROOThuis, voor iedere klant een huis op maat te maken is.

WONING VERKOCHT? STARTEN MET BOUWEN!

Groothuis heeft jarenlange ervaring met vrijstaande en twee-onder-éénkapwoningen. Voor ons is elke woning een project. Is een woning verkocht? Dan starten we met bouwen. Klanten hoeven dus niet te wachten tot alle woningen in de straat zijn verkocht.

WONEN ALS TOTAALPAKKET

Bijzonder is dat Groothuis Wonen beschikt over een eigen showroom. In onze showroom kunnen onze klanten zelf de woonkwaliteit van hun eigen mooiGROOThuis ervaren. Gemaakte keuzes komen hier meteen tot leven. Van gevelstenen, dakpannen en stopcontacten tot keukens, badkamers en deuren. Alle keuzes zijn in onze showroom te maken. En de mensen op de bouwplaats zijn volledig op de hoogte van de wensen van de kopers.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Onze medewerkers zijn niet alleen bouwtechnisch goed onderlegd. Ze hebben oog voor de klant en zijn/haar belangen. Innovaties volgen we op de voet, evenals de laatste trends op woongebied en de wensen van de klant. Zo blijft ons woonconcept bij de tijd en bouwen we woningen die klaar zijn voor de toekomst.