Zandpoort Almere

Projectinformatie

Project Zandpoort
Locatie Almere

Worden wij een bouwteam? Dat is de vraag die hoort bij het project Zandpoort in Almere. Hoe de kavels precies worden ingevuld, dat is aan jou en de buurtbewoners. Het enige dat er al is, is een basis die is vastgesteld per deelgebied. Deze basis bestaat uit drie beeldmiddelen: de kleur, de geleding in de blokken en een stijlmiddel voor de architectuur.

Proces

Een eigen bouwkavel geeft maximale ruimte om jouw droomwoning te ontwikkelen. Je hebt zelf zeggenschap over hoe de woning eruit komt te zien. Of het nu gaat om de indeling, de verschijningsvorm of materiaalkeuze; jij zit aan het stuur. Wij noemen onze kopers dan ook niet voor niets inspirators.

Jouw wensen vertalen wij zodanig dat een optimaal leefcomfort ontstaat zonder de wettelijke eisen tekort te doen. Tijdens het gehele traject staat een persoonlijke benadering centraal.

Kavel / gronduitgifte gemeente Almere

De breedte en diepte van het bebouwingsvlak is per kavel aangegeven in de gronduitgifte van gemeente Almere. De diepte, hoogte en eventueel breedte (dan wel in overleg met je toekomstige buren) kunnen worden aangepast. Maar ook de keuzes over bijvoorbeeld de gevelindeling en dakvorm zijn door jou te maken. Het gaat dus verder dan de plek van een paar stopcontacten.  Je kunt ontelbare keuzes combineren om jouw eigen woonbeleving te creëren.

De kleur, de geleding in de blokken en een stijlmiddel worden per deelgebied vastgesteld. Ook hierin hebben jij en je buren inspraak. Let op: de verschillende opdrachtgevers (jij en je buren) zijn samen met de architect wel verantwoordelijk voor het behoud van samenhang binnen het project.

Visie
De realisatie van je droomwoning start op het moment dat je samen met jouw buren aangeeft wat de woonwensen zijn. Samen met je buren maak je deel uit van één geheel project. Op die manier kunnen we op een efficiënte manier bouwzaken aan elkaar koppelen en kosten in grip houden of zelfs reduceren.

Heb je interesse? Informeer dan bij Kavelwinkel Almere over de mogelijkheden.