Woudhuis

Projectinformatie

Project Woudhuis
Locatie Apeldoorn

5 woningen in verkoop

Woudhuis is een bestaande, groene wijk met veel voorzieningen. Aan de oostkant van de wijk zijn nog vijf kavels beschikbaar waarvoor wij zeer fraaie, luxe en royale vrijstaande woningen hebben ontwikkeld. De grond koop je van de gemeente Apeldoorn en de woning wordt door Groothuis Wonen gebouwd. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en gevels. De woningen zijn energiezuinig en zijn voorzien van zonnepanelen. Ook beschikken ze over een luxe badkamer met vrijhangend toilet, dubbele wastafel en Villeroy & Boch sanitair. Daarnaast beschikken de woningen over vloerverwarming op de begane grond. 

Van de vergunning tot en met de realisatie van je woning: wij doen het allemaal voor je. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met het maken van de juiste keuzes. Het resultaat: een woning die helemaal past bij jouw levensstijl en smaak.

Een groot voordeel is dat je niet hoeft te wachten tot de andere huizen in de straat zijn verkocht. Wanneer jij de woning hebt gekocht en alle benodigde keuzes hebt gemaakt, starten we meteen met bouwen. En er is volop ruimte voor individuele wensen, zoals een uitbouw van de woning met 1,20 of 2,40 meter zodat een royale woonkeuken ontstaat. Houd je van lekker veel licht in huis? Dan is een erker in de voor- of zijgevel wellicht iets voor jou. Ook de keuken, het toilet en de badkamer zijn volledig naar eigen wens in te vullen.

 Meer weten? Neem contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn via het telefoonnummer (055) 577 71 07 of info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl.

Interesseformulier