Spot F

Projectinformatie

Project Spot F (gerealiseerd)
Locatie Oldenzaal

Alle woningen opgeleverd

Op Spot F vind je rijk gedetailleerde woningen, naadloos aansluitend op de al net zo gave stijl van de rest van dit deel van de wijk. Laat je verrassen door de ongekende hoeveelheid ruimte. Zowel in als om de woning. Drie woonlagen zorgen voor optimaal en comfortabel woonplezier. De ruime achtertuin biedt plek voor een trendy loungebank, een buitenspeelplek voor kids of een buitenbarbecue.

Het gaat om 14 moderne en tegelijkertijd super stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning direct vooraan De Graven Es. Door de toepassing van baksteen in verschillende kleuren, stoere zwarte kleuraccenten in de gevel en de toevoeging van erkers ontstaat een mooi gevarieerd beeld. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels met eigen parkeergelegenheid.

De bouwnummers 1 t/m 8 en 10 t/m 15 zijn twee-onder-één-kapwoningen. Bouwnummer 9 is een vrijstaande woning. De woningen zijn zo gepositioneerd dat jij straks met de buren je eigen pleintje vormt aan een zijstraat van de Griekenlandlaan en omringd door lekker veel groen.

Meer weten? Kijk op www.spotf.nl.