Redute

Projectinformatie

Project Redute
Locatie Tiel

21 van de 43 woningen verkocht

Langs de Waal, in het groen en op loopafstand van het centrum openbaart zich binnenkort een volledig nieuwe wijk; ‘Redute’ in Tiel. Een prettige woonwijk waarin je op geheel eigen wijze van de woning en de omgeving kunt  genieten. In een leuke park setting realiseren we in dit gebied maar liefst 43 nieuwbouwwoningen.

Redute bestaat uit 27 woningen verdeeld over vier rijen van vijf tot maximaal acht woningen, veertien halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen. De woningen passen prachtig in de groene omgeving, zijn architectonisch met grote zorg ontworpen en op basis van jouw wensen goed uit te breiden. 

Met Redute verwijzen we naar de ‘Redoutes of Ronduites’ uit de zeventiende eeuw. Dit was een veilige vesting achter een door aarde opgeworpen wal waarachter de soldaten veilig konden schuilen en slapen. Deze aarden wal trekken wij nu niet op, maar het gevoel van geborgenheid en thuiskomen hebben we in ons plan vooropgezet. Met Redute creëren we een thuishaven voor jong en oud die een ideale uitvalsbasis is richting het centrum waar alle voorzieningen volop aanwezig zijn.

Ga voor meer informatie naar www.redute.nl.

43 prachtige nieuwbouwwoningen in Tiel

Interesseformulier Redute