Nautisch Eiland

Projectinformatie

Project Nautisch Eiland (gerealiseerd)
Locatie Amersfoort, Vathorst

Alle woningen in dit project zijn opgeleverd

Wonen op een eiland; is dat niet bijzonder? In de winter bind je achter in je tuin de schaatsen onder en stap je direct het ijs op. En in de zomer leg je je roeiboot klaar zodat je er elk moment even op uit kunt voor een vaartocht over het water. Voor alle 22 kavels op Nautisch Eiland geldt dat de tuin grenst aan het water. Plezier voor jong en oud!

Ruimte in en om de woning
Nautisch Eiland is een kleinschalig nieuwbouwplan in Vathorst, gemeente Amersfoort, met het accent op ruimte. Zowel in als om de woning. De kavels variëren in grootte van 241 tot 562 m² en zijn geschikt voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen.

Ruimte om te kiezen
De woningen ademen in alle opzichten de sfeer van het eiland uit en zorgen voor een optimale beleving van de waterrijke omgeving. Je kunt kiezen uit een breed keuzepallet voor wat betreft de stenen, dakpannen en houtlook gevelbekleding. Bij de indeling van de woning nemen we de leefstijl van jou en je gezin als uitgangspunt. Zo maken we van jouw woning een thuis, en dat in een vakantieachtige omgeving.

Meer weten? Kijk op www.nautischeiland.nl.