Land van Matena

Projectinformatie

Project Land van Matena
Locatie Papendrecht

Aan de oostzijde van Papendrecht, tegen de grens met Sliedrecht, ligt het woongebied Land van Matena. Hier verrijst de komende jaren een exclusieve woonwijk met woningen in het hogere prijssegment. Een wijk waarin rust, ruimte en natuur centraal staan.

Land van Matena ligt tussen het net nieuw ingerichte groengebied langs de Matenasche Scheidkade en de wijk Baanhoek-West in Papendrecht. Het toekomstige woongebied grenst aan de Tiendzone, een bijzonder stuk behouden cultuurhistorie. Groen en water geven u extra woonplezier in Land van Matena. Hier is ook ruimte voor de zeldzame heikikker.

Het woongebied Land van Matena ligt op een ideale locatie. Vanuit de wijk rijdt u straks zo de A15 op, waardoor u binnen een mum van tijd in Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem zit. En op de fiets bent u binnen 15 minuten in het centrum van Papendrecht. Of verken De Biesbosch. Hier zijn allerlei recreatieve fietsroutes uitgezet.

Speciaal voor het Land van Matena hebben we vier woningtypen geselecteerd, die uitstekend aansluiten op de omgeving. Het gaat om de volgende woningtypen.

Diamant
Woningtype Diamant kenmerkt zich door een eigentijdse architectuur met een warme uitstraling en uitzonderlijk veel aandacht voor de detaillering. Het is een ruime woning waarin veel daglicht naar binnen treedt. Daar geniet je elke dag weer van.

Dudok
Woningtype Dudok is gebaseerd op de jaren '20 architectuur. Een royale woning met een warme uitstraling. Karakteristiek, dankzij de knipoog naar het verleden met onder meer de mooie raamverdelingen, de kenmerkende schoorsteen en de aangekapte erker.

Brandes
Woningtype Brandes is gebaseerd op de jaren '30 stijl en zeer geliefd bij mensen die een nieuwe woning willen bouwen. Het is een woning met een forse kap en grote overstekken, waardoor jouw nieuwe thuis een majestueuze uitstraling krijgt.

Holland
Houd je van stijlvol en eigentijds, met een knipoog naar het verleden? Dan spreekt de Hollandse woonstijl met strakke lijnen je vast aan. Elke dag opnieuw geniet je van het warme kleur- en materiaalgebruik.

Klik hier voor meer informatie over het Land van Matena in Papendrecht. 

Interesseformulier Land van Matena