H2O

Projectinformatie

Project H2O
Locatie Doetinchem

Nog drie vrijstaande woningen in verkoop. 

Vijf prachtige woningen op de Vijverberg in Doetinchem; oftewel H2O. Met een beetje fantasie zie je er Houses 2 lOve in. Dat het huizen zijn om van te houden is in ieder geval duidelijk.

Het plan bestaat uit meerdere fases.
In fase 1 bouwen we één vrijstaande en twee halfvrijstaande woningen. Van de halfvrijstaande woning is er nog één te koop. 
In fase 2 bouwen twee vrijstaande woningen. 

Ben je benieuwd naar de woningtypes? Download dan onderstaande brochures, kijk op de projectpagina op Funda of op de site van Home Makelaars

Doetinchem; waar een levendig centrum en ruimte en rust samenkomen

In Doetinchem, dé stad van de Achterhoek, kies je zelf waar je op dat moment behoefte aan hebt. Van het levendige centrum met een breed scala aan horecagelenheden en winkels naar de ruimte en rust.

De gezellige binnenstad van Doetinchem kent een uitgebreid en divers winkelaanbod. Van boetiekje tot delicatessenwinkel, van warenhuis tot winkelketen. Vanzelfsprekend is er een groot aanbod van supermarkten. Het gezellige centrum kent ook een uitgebreid scala aan horecagelegenheden.

Naast de gezellige binnenstad vind je in en om Doetinchem uitgebreide mogelijkheden voor sportactiviteiten, culture activiteiten en evenementen.