De tuinen van Pijnacker

Projectinformatie

Project De Tuinen (gerealiseerd)
Locatie Pijnacker

Alle woningen zijn gerealiseerd

Het plan 'De tuinen van Pijnacker' bestaat uit 9 villa's met een individueel karakter. De villa's liggen aan de Reesloot, tussen het nieuwe bedrijventerrein Boezem-Oost en de idyllische Katwijkerlaan in. Op de scheidslijn van wonen en werken dus.

De villa's zijn onder architectuur ontworpen en beschikken over een statige uitstraling. De bewoners mogen zelf de details bepalen, zoals de kleur van de baksteen. Hiervoor is een prachtig kleurenpallet vastgesteld. Ook kunnen ze zelf hun dak uitkiezen. Van een schilddak tot een zadeldak met wolfseind; het is allemaal mogelijk.

De villa's zijn ruim en luxe uitgevoerd. De voorgevels verspringen subtiel ten opzichte van elkaar. Een subtiele verwijzing naar een historisch lint, met een speels effect. De tuinen zijn ruim en de villa's worden compleet afgewerkt. Elke villa heeft zijn eigen identiteit en onderscheidt zich ten opzichte van de naastgelegen villa. Toch vormen ze samen één buurt. Variatie in een dorpse sfeer. 

De tuinen van Pijnacker ligt op fietsafstand van de voorzieningen. Om de hoek bevinden zich twee prachtige natuurgebieden.

www.detuinenvanpijnacker.nl

Interesseformulier De Tuinen van Pijnacker