De Marezhof

Projectinformatie

Project De Marezhof (in verkoop)
Locatie Maarsbergen

Nog 8 woningen in verkoop

Het project De Marezhof in Maarsbergen bestaat uit verschillende type woningen in diverse prijsklassen. De karakteristieke woningen hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. De eerste twee fases van het project bestaande uit starterswoningen en eengezinswoningen zijn al gebouwd. Fase drie, vier en vijf bestaande uit 22 twee-onder-één-kapwoningen en zeven rijwoningen worden gebouwd. De laatste fase (fase 6) wordt door ons gebouwd. Het gaat om 14 luxe vrijstaande woningen aan de Samuel de Marezhof in Maarsbergen.

Types uitwisselbaar per kavel

Het mooie en bijzondere van fase zes is dat je veel vrijheid hebt. Op het door jou gewenste kavel bepaal je zelf welk woningtype jou het meeste aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een woning met erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel?

Het kleurenpallet en het materiaalgebruik is al vastgelegd door de architect, om de esthetische eenheid van de straat te bewaren. Maar jij bent degene die bepaalt wat voor soort woning er op jouw kavel komt.

Wat de keuze ook is, het staat nu al vast dat het een gevarieerde, luxe wijk wordt, voor behaaglijk en comfortabel wonen!

Interesse?

Ben je benieuwd naar de woningen en wil je meer weten? Ga dan naar www.demarezhof.nl en neem contact op met de makelaar.