De Burgemeester Delfgauw

Projectinformatie

Project De Burgemeester (in uitvoering)
Locatie Delfgauw

Het plan met de naam 'De Burgemeester', ontwikkeld door Kraakhelder Vastgoedontwikkeling, bestaat uit zeven grondgebonden woningen aan de Burgemeester Merkusstraat in Delfgauw. Ondanks zijn compacte verschijning hebben alle woningen een compleet woonprogramma!

Aan de voorkant van de woningen bevinden zich ouderwets grote voortuinen. In de zomer kunnen bewoners hier heerlijk genieten van een kopje koffie. Op de begane grond kijk je vanuit de riante woonkeuken uit op de achtertuin. De bergingen hebben we op het achter terrein geclusterd, zodat je tijdens een heerlijk avondzonnetje optimaal gebruik kunt maken van je nieuwe tuin.

Door de slimme dakconstructie geniet je op de eerste verdieping van twee riante slaapkamers en een technische ruimte die je tevens kunt gebruiken als opslagruimte.

Delfgauw is één van de dorpen binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp en is centraal gelegen tussen Pijnacker en Delft. Met de binnenstad van Delft, het Delftse Hout en het winkelcentrum Ackerswoude op fietsafstand woon je dorps met alle gemakken om de hoek.