Van woonwens tot droomwoning

Bosanemoon

Projectinformatie

Project Bosanemoon (gerealiseerd)
Locatie Assen

Woningen zijn gerealiseerd

In het nieuwste gedeelte van de wijk Kloosterveen aan de Bosanemoon ontwikkelt Groothuis Wonen 1 vrijstaande woning en 10 twee-onder-één-kap woningen.

De vrijstaande woning is gelegen op een kavel van ca. 577 m² en heeft een inhoud van maar liefst 590 m³. Het woonhuis is o.a. voorzien van een royale woonkamer met tuindeuren in de zij- en achtergevel, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een ruime zolder op de 2e verdieping met dakkapel. Deze woning is gelegen op de hoek van de straat en voorzien van een voor-, achter- en zijtuin. De woning is eveneens voorzien van een garage.
Optioneel is het mogelijk om de afmetingen van de woning zodanig te vergroten dat de eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers.

De twee-onder-één kapwoningen staan op percelen variërend van 263 tot 305 m². De eerste en laatste twee-onder-één-kap woning zijn v.v. een pad naast de garage, de overige woningen zijn geschakeld middels de garage. De woningen bieden u o.a. een L-woonkamer met open keuken en garage/berging, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een middels vaste trap bereikbare zolderberging op de 2e verdieping.

Alle woningen worden aangeboden exclusief keuken en inclusief sanitair. Toilet en badkamer zijn o.a. voorzien van wandclosetten en in de basis voorzien van antraciete vloertegels 30 x 30 cm en witte wandtegels (liggend betegeld); in de badkamer tot plafondhoogte.

Website Bosanemoon