Van woonwens tot droomwoning

Blitsaerd Waterland ZZ

Projectinformatie

Project Blitsaerd Waterland ZZ (gerealiseerd)
Locatie Leeuwarden

Woningen zijn gerealiseerd

Blitsaerd is een groene, waterrijke woonwijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Blitsaerd biedt diverse woningtypen in verschillende prijsklassen. Halfvrijstaande woningen, vrijstaande woningen, rijwoningen of zelfs bouwkavels. De wijk is momenteel volop in ontwikkeling. De centrale havenkom beschikt over 50 ligplaatsen welke bestemd zijn voor de bewoners van Blitsaerd.

Aan de zuidzijde van de wijk, begrensd door de Bonkevaart, één van Neerlands meeste vaarten. In zomertijd een vaarroute voor de vele waterliefhebbers en tijdens een heel strenge winter de finish van de Elfstedentocht. Blitsaerd is een wijk die garant staat voor een ongekend gevoel van vrijheid. Door de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Door de opzet en kavelverdeling. Wonen in Blitsaerd is dan ook wonen met allure. Een goed uitgangspunt voor mensen die weten hoe van het leven te genieten!

Aan de Susternemear gaat Groothuis 2 vrijstaande woningen en 10 halfvrijstaande woningen realiseren. De woningen zijn allen gelegen op zeer royale kavels (vanaf 510 tot 766 m2) die zowel aan voorzijde als achterzijde grenzen aan open vaarwater. Direct aan uw achtertuin legt u uw eigen boot aan!

Website Blitsaerd Waterland ZZ