Beekenoord Westervoort

Projectinformatie

Project Beekenoord (in uitvoering)
Locatie Westervoort

Woningen verkocht

Wonen aan de Hamersestraat in Westervoort aan de rand van een prachtige nieuwbouwwijk, dat klinkt toch als een droom? Aan de jonge wijk worden nog eens twee ruime nieuwbouwwoningen toegevoegd. De halfvrijstaande woningen sluiten perfect aan bij de bestaande bouw met stijlvolle en statige woningen.

De architectuur van dit plan is eigentijds modern, met gebruik van warme kleuren en materialen en verrassende elementen. Het past precies in deze tijd waarin veel mensen verlangen naar sfeervolle architectuur. Het is het bouwen van woningen met respect voor bestaande bebouwing en omgeving. 

Modern, licht & stijlvol

We hebben op de rand van locatie Beekenoord aan de Hamersestraat twee moderne en stijlvolle halfvrijstaande woningen ontworpen. Door het combineren van bruine en witte bakstenen zijn de woningen een absolute aanwinst voor de nu al gevarieerde wijk.

De ruimte in en om de woning is misschien wel een van de grootste voordelen. Daarbij hebben beide woningen voldoende mogelijkheden voor meerdere auto’s én een ruime garage. De ruimte buiten de woning wordt doorgetrokken in de drielaagse woning waar op de begane grond een grote leefkeuken en royale woonkamer kunnen worden gerealiseerd. Op de eerste verdieping is er de ruimte voor maar liefst drie royale slaapkamers en uiteraard de badkamer. Is er behoefte aan nog een extra slaapkamer of bijvoorbeeld een fitnessruimte, speelkamer of kantoor? De zolder, die te bereiken is via een vaste trap, biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid.

Contact

Voor meer informatie over de woningen en de verkoop adviseren we je om contact op te nemen met GABA Makelaardij via 026 - 443 55 55 of info@gaba.nl.