Achterveld - Veld 4 & 5

Projectinformatie

Project Veld 4 & 5 (in uitvoering)
Locatie Achterveld

Zes woningen - verkocht

Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Na het eten een wandeling door de wijk, een praatje met de buren, kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of wielrennen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd (www.ontdekachterveld.nl), op veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit eengezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Groothuis Wonen bouwt de zes twee-onder-één-kapwoningen. 

Twee-onder-één-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen zijn stoer, robuust en hebben allemaal een prachtig vrij uitzicht. De woningen worden volledig gasloos uitgevoerd. Hierdoor woon je duurzaam en helemaal voorbereid op de toekomst.

Gemoedelijk en dorps wonen

Hou jij van gezellig wonen in een dorpse sfeer? Dan zit je in Achterveld helemaal goed. Hier woon je landelijk, ruim en rustig maar wel met volop gezelligheid van een woonwijk. De gezelligheid van een glas rode wijn op het terras van de Roskam of de Hessenkar geeft een bourgondisch tintje aan elke dag.

Buiten zijn, wonen en leven

Helemaal tot rust komen na je werk en mooie wandelingen of fietstochten maken door de natuur. Dat kan in Achterveld uitstekend. Vanuit je nieuwe woning ben je zo in het buitengebied waar je volop kunt genieten van groen en ruimte.