Legal

Alle informatie op de website van Groothuis Wonen b.v. heeft een informatief karakter. Alhoewel Groothuis Wonen b.v. getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Groothuis Wonen b.v. niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Groothuis Wonen b.v. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Groothuis Wonen b.v. voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Groothuis Wonen b.v.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Groothuis Wonen b.v. zijn. Groothuis Wonen b.v. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Groothuis Wonen b.v. behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.