Onze organisatie

Samen met Groothuis Wonen op woonreis, zo gaat dat!

Een woning geheel naar eigen wens. Met een lekkere ruime leefkeuken voor de kookliefhebbers, een aparte speelkamer voor jonge gezinnen, een slaap- en badkamer op de begane grond of een mooi kantoor aan huis voor de thuiswerkers; het kan allemaal bij Groothuis Wonen.

Je eigen woonadviseur

Groothuis Wonen bouwt met een doordacht woonconcept, mooiGROOThuis, dat zich in de praktijk heeft bewezen. Een concept dat technisch volledig is uitgewerkt en jou als koper alle ruimte biedt voor een eigen invulling. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je eigen woning haalt, krijg je van ons een eigen woonadviseur aangewezen. Iemand die zich verdiept in jouw wensen en op zoek gaat naar de beste oplossingen om je woning naadloos aan te laten sluiten op jouw woonwensen.

Keuzes komen tot leven in de showroom

De keuzes die je maakt, komen direct tot leven in de showroom van Groothuis Wonen. Een showroom volledig ingericht volgens het woonconcept mooiGROOThuis. Je vindt hier keuken- en badkameropstellingen en materiaalkeuzes die één-op-één in te passen zijn in je woning.

Op de dag van oplevering al in je nieuwe woning slapen

Ook gedurende de bouw van je woning blijft je woonadviseur jouw aanspreekpunt. Samen met hem of haar bepaal je ook hoe je woning wordt opgeleverd. Leid je een druk leven en wil je het liefst op de dag van oplevering al in je nieuwe woning slapen? Geen probleem.

Groothuis Wonen ontzorgt je graag en gaan daarin heel ver. De vloerbedekking op de grond, het behang op de muur, je eigen meubeltjes in je nieuwe huis, alle spullen op de juiste plek én zelfs een gevulde koelkast om het avondeten te kunnen maken; jij geeft aan wat je wensen zijn en het wordt voor je geregeld.

Meer informatie

’s Ochtends vanuit je oude huis naar het werk vertrekken en ’s middags weer terugkomen in je volledig ingerichte nieuwe woning. Is dat niet gaaf? Neem contact met ons op voor meer informatie.