Jouw droomwoning naast je zelfgekozen buren in Apeldoorn

23 feb 2018

Worden wij een bouwteam?

Wonen in de nieuwste wijk van Apeldoorn met jouw favoriete buren; deelplan Villahoeve geeft je de perfecte mogelijkheid. Aan de straten Boommarter en Steenmarter komen in totaal maar liefst achttien kavels vrij voor half vrijstaande woningen (twee-onder-één-kapwoningen). Kun jij een fijne buurman vinden? Dan komen we graag met je in contact zodat we samen aan de slag kunnen met de bouw van jullie droomwoning. Deelplan Villahoeve maakt deel uit van nieuwbouwplan Groot Zonnehoeve.

Groen wonen in de stad

Groot Zonnehoeve ligt aan de oostkant van Apeldoorn. Het is wonen in de stad, maar toch ook in het groen. De kavels liggen op korte afstand van park de Groene Wig waar je alle mogelijkheden vindt voor recreatie, sport en spel. Naast de grote hoeveelheid groen liggen er twee winkelcentra om de hoek. Het treinstation ligt op loopafstand en binnen vijf minuten rijd je de A1 of A50 op. Kortom; een aantrekkelijke wijk om te wonen.

Inschrijven

De twee-onder-één-kapwoningen bouw je samen met jouw buren. Hiervoor schrijf je je dan ook gezamenlijk in. Voor het maken van de plannen en de uitvoering hiervan kies je zelf de bouwer. Wij komen hiervoor dan ook graag met je in contact. We ontnemen je alle zorgen met betrekking tot de bouwkundige voorschriften en vergunning. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met jouw woning, want daar gaat het uiteindelijk om!

Kun je zelf nog geen buurman vinden, dan kunnen wij je ook koppelen aan een andere geïnteresseerde koper, zodat je je toch nog vanaf 9 maart kunt inschrijven voor de loting.

Uitgifte door loting

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vrijdag 9 maart tot uiterlijk vrijdag 16 maart inschrijven. Inschrijven kan alleen met jouw toekomstige buren. Je schrijft je dus in als duo. De uitgifte van de kavels gaat middels een loting. De loting van de kavels is op vrijdag 16 maart. Word je ingeloot, dan geef je samen met jouw nieuwe buren aan naar welk kavel jouw voorkeur uitgaat. Voor inschrijving en meer informatie verwijzen we je graag naar de volgende link: https://www.apeldoorn.nl/Grootzonnehoeve.  

  • Grote opkomst bij de leuke-buren-markt op 20-02

  • Grote opkomst bij de leuke-buren-markt op 20-02

  • Grote opkomst bij de leuke-buren-markt op 20-02