Eindeloze mogelijkheden in luxe boerderijvilla’s Sterrehout

07 mrt 2018

Wonen in een luxe boerderijvilla in het groen, aan de rand van Hooglanderveen in Amersfoort Vathorst. De basis voor de woningen staat, maar het wordt pas echt jouw woning nadat we jouw woonwensen hebben doorgevoerd. De zes woningen in Sterrehout zijn luxe, ruim, compleet en sfeervol. Sterrehout heeft veel weg van de vroegere boerenerven.

Boerderijvilla

De boerderijvilla is een ruime en moderne woning. Het hoofdgebouw van het erf. Centraal in de woning vind je de keuken. De keuken heeft dus echt een sociale functie in Sterrehout. Vanuit de woonkamer ga je via de dubbele tuindeuren het buitenleven tegemoet. Op de verdieping vind je drie slaapkamers, een mooie complete badkamer en een apart toilet. De woning is voorzien van een grote zolder die bereikbaar is met een vlizotrap. Elk van de woningen heeft een buitenberging die aansluit bij de stijl van het huis.

Volop opties

Om je een zo compleet mogelijk beeld te geven hebben wij de woningen alvast ingedeeld, maar dat betekent zeker niet dat dit vast staat. Voor het bouwen van jouw droomwoning weten we graag wat jouw woonwensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een apart toilet op de eerste verdieping, een werkkamer op de begane grond, een trap in de woonkamer, inloopkasten op de eerste verdieping of een bad- of slaapkamer op de begane grond, een vaste trap naar zolder of een bredere dakkapel; het is allemaal mogelijk.

Heb jij interesse in één van de luxe woningen in Amersfoort Vathorst. Vul dan onderstaand interesseformulier in. 

Interesseformulier Sterrehout Amersfoort