Veertien luxe vrijstaande woningen geven Maarsbergen kleur

21 sep 2018

De laatste fase in plan De Marezhof in Maarsbergen is aangebroken. Wij mogen in deze zesde fase 14 luxe vrijstaande woningen bouwen. Deze woningen zijn een absolute aanwinst voor de wijk met karakteristieke woningen met een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. 

Dorps wonen in een bosrijke omgeving

De Marezhof is een heerlijke buurt gelegen in Maarsbergen. Maarsbergen zelf heeft al de nodige voorzieningen zoals verschillende verenigen, een basisschool op loopstand en een golfclub met 27 holes. Winkelen doe je in de nabijgelegen dorpen Maarn en Woudenberg. De Marezhof ligt nabij de snelweg de A12 en op korte afstand van station Maarn.

De Marezhof is omzoomd door groen en doorsneden door de meanderende Heigraafbeek. Gelegen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, met haar uitgestrekte bossen en vele wandel- en fietspaden. Ideaal voor iedereen die houdt van ontspanning én inspanning in een natuurlijke omgeving.

Belangrijk voordeel van De Marezhof is ook de uitstekende bereikbaarheid vanuit Utrecht, Zeist en Amersfoort, elk circa 25 minuten verwijderd. In deze regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Wonen in De Marezhof

Wil je ervaren hoe het is om te wonen in het nieuwbouwproject De Marezhof in Maarsbergen? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Interesse?

Ben je benieuwd naar de woningen en wil je meer weten? Ga dan naar www.demarezhof.nl en neem contact op met de makelaar.