Twee eigentijds moderne woningen in Westervoort in verkoop

21 jun 2018

In Beekenoord Westervoort staan twee eigentijds moderne halfvrijstaande woningen te koop. Aan de Hamersestraat in deze jonge wijk worden nog eens twee prachtige nieuwbouwwoningen toegevoegd. De halfvrijstaande woningen sluiten perfect aan bij de bestaande bouw met stijlvolle en statige woningen.

De architectuur van dit plan is eigentijds modern, met gebruik van warme kleuren en materialen en verrassende elementen. Het past precies in deze tijd waarin veel mensen verlangen naar sfeervolle architectuur.  Het is het bouwen van woningen met respect voor bestaande bebouwing en omgeving.

Westervoort als ideale uitvalsbasis

Het dorp Westervoort heeft een uitstekende ligging. Naast de gezelligheid in eigen dorp is het eenvoudig om de omliggende bezienswaardigheden te bereiken. Enerzijds onder de rook van Arnhem waar je vanuit Westervoort binnen vijf minuten met de trein in hartje centrum bent. Anderzijds geniet je na een tochtje met de veerpont binnen korte tijd van het levendige stadje Huissen.

Westervoort is verder zeer centraal gelegen met een goede ontsluiting via de A12 richting Utrecht/Amsterdam, de A325/A15 richting Rotterdam/Den Haag en richting de A18 Doetinchem en de Duitse grens. 

Beekenoord is een jonge, frisse nieuwbouwwijk aan de rand van Westervoort waar diverse speelvoorzieningen zijn. Deze twee halfvrijstaande woningen zijn voorlopig de laatste nieuw te bouwen woning in de wijk. De bouwlocatie grenst aan Beekenoord, maar is gelegen aan de Hamersestraat.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit nieuwbouwplan in Westervoort. Bekijk dan de projectpagina