Timmerlieden / metselaars en elektromonteur gezocht

19 jun 2018

Wil jij een bijdrage leveren aan de bouw van de mooiste woningen? Trots zijn als je door een wijk rijdt waaraan jij hebt meegewerkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Groothuis Wonen zijn we op zoek naar een allround timmerman / metselaar en een elektromonteur. Samen met onze vakmensen creëer je de beste woningen.

Vakmanschap

Wij leveren kwaliteit en vakmanschap waarmee we de wensen van de klant waarmaken. Dit vragen we ook van jou. Wanneer het ambacht je in het bloed zit, je energie haalt uit het leveren van de hoogste kwaliteit, je het als een uitdaging ziet om iedere klant tevreden te stellen en je creatieve oplossingen vindt voor problemen die je tegenkomt op de werkvloer pas je perfect in het profiel van de vakman of -vrouw die wij zoeken.

Groothuis Wonen

Groothuis Wonen in Harbrinkhoek is gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. Dit doen we voor zowel zakelijke als particuliere klanten volgens ons woonconcept mooiGROOThuis. Een zeer klantgericht woonconcept dat volledig is gebaseerd op klantwensen die we de afgelopen jaren hebben verzameld.

Vacatures

Heb jij een vacature gezien die jou op het lijf is geschreven? Of wil je een open sollicitatie doen omdat je vanuit jouw kennis en ervaring toegevoegde waarde kunt leveren aan onze klantgerichte organisatie? Wij nodigen je van harte uit een reactie naar ons te sturen. 

Klik hier voor de vacatures van allround timmerlieden / metselaars en elektromonteur.