Start verkoop Veld 4 & 5 Achterveld overtreft alle verwachtingen

28 sep 2018

Achterveld is volop in ontwikkeling en daar mogen wij onze bijdrage aan leveren. Donderdag 27-09 was het officiële start verkoop moment van 33 woningen op veld 4 & 5 in Achterveld. Zo’n 130 potentiële kopers maakten hun interesse kenbaar. Van het totaal bouwen wij zes halfvrijstaande woningen en daarnaast bieden we de mogelijkheid om woningen te bouwen op de nu nog vijf vrije kavels.

Veld 4 & 5 Achterveld

Gemoedelijk wonen in een dorpse sfeer. Na het eten een wandeling door de wijk, een praatje met de buren, kinderen die onbekommerd op straat spelen, een kopje koffie drinken op het terras of wielrennen in het landelijke buitengebied om de hoek. Dat is wonen in Achterveld. In het dorp wordt volop gebouwd, in veld 4 & 5 komen 33 nieuwbouwwoningen in verschillende types en vijf vrije kavels. Je hebt keuze uit eengezinswoningen (bestaande uit tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Contact en inschrijven

Je kunt je nog tot en met maandag 8 oktober 23:59 uur inschrijven. Wanneer je een woning toegewezen krijgt wordt er contact opgenomen om een verkoopgesprek in te plannen. Klik hier voor meer informatie over het project en om je in te schrijven. 

Start verkoop in beeld

Onze woningtypes