Sluiting in verband met de bouwvak

15 jul 2019

Groothuis Wonen is in verband met de bouwvakvakantie drie weken gesloten. Van maandag 29 juli  t/m vrijdag 16 augustus is ons bedrijf dicht.

Voor informatie over onze lopende projecten verwijzen wij je graag door naar een van onze projectmakelaars. De contactgegevens van de betreffende makelaar vind je terug op deze site onder het betreffende project.

Wat te doen bij storing

Servicemeldingen (ook elektrazaken), die niet spoedeisend zijn, kun je aan ons melden via je persoonlijke woningdossier in HomeDNA. Mocht je dit niet hebben, stuur dan een mail naar service@groothuis.nl. Na onze bedrijfssluiting reageren wij hier zo spoedig mogelijk op. In geval van storingen aan installaties (m.u.v. elektrazaken) kun je contact opnemen met:   

  • Wesselink Buunk, tel. 053-2030068
  • Breman Installatiegroep, tel. 0900 - 821 21 74. 

Weet je niet door welk bedrijf jouw installatie is aangelegd, kijk dan op de sticker die is geplaatst op de C.V.-ketel of het formulier van de installateur in de oplevermap.

Voor overige spoedeisende klachten is onze afdeling Service telefonisch bereikbaar. Je kunt dan bellen met ons storingsnummer 06 133 660 60. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in en een medewerker van deze afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact op.

Wij wensen je een ontzettend fijne zomer!