Nieuw jaar met volop kansen

06 jan 2020

Een nieuw jaar biedt volop kansen. Bij Groothuis Wonen zijn we het jaar gestart op locatie in Rijssen waar we volop bouwen aan de woningen in 't Opbroek. Daarnaast gaan we verder met bouwen in plan 't Heem in Amersfoort, Veld 4 & 5 in Achterveld, H2O in Doetinchem, De Marezhof in Maarsbergen en Redute+ in Tiel. In Rijssen, Maarsbergen en Tiel zijn er nog woningen in verkoop. Woningen om van te dromen, dat kunnen we je alvast beloven. Ben je benieuwd naar deze plannen? Ga dan eens naar onze projectpagina en neem contact met ons op. 

In 2019 heeft de eerst Sustainer Home zijn intrek gemaakt in ons woningaanbod. Wonen in een Sustainer Home betekent wonen in een super duurzaam huis volledig naar jouw wensen, budget en op jouw droomlocatie. Groothuis Wonen is bouwpartner geworden van Sustainer Homes. Dit betekent dat we begeleiding bieden aan kopers in het bouwproces en de woning realiseren. Benieuwd naar deze woningtypen? Klik dan hier

Naast de lopende projecten zijn we volop in ontwikkeling met nieuwe plannen. Ben je benieuwd wat er nog komen gaat? Houd onze website en onze social media kanalen dan goed in de gaten.