WIJ DANKEN EN STEUNEN ALLE HULPVERLENERS. Help ELKAAR, JUIST NU!

Maatregelen Groothuis Wonen rondom Coronavirus

18 mrt 2020

Het is onze maatschappelijke taak om verdere verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze verspreiding heeft niet alleen veel impact op de wereld om ons heen, maar ook op ons bedrijf. Hoe wij daar mee omgaan? We volgen het nieuws op de voet en handhaven de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Bij Groothuis Wonen hebben we daarom tot tenminste 6 april aanstaande onderstaande maatregelen genomen.

  • Wie verkouden is, moet hoesten en koorts heeft, meldt zich ziek en blijft thuis om verdere besmetting te voorkomen.
  • Wie verkouden is en moet hoesten, maar wél kan werken, werkt thuis (kantoormedewerkers) of blijft in overleg met de uitvoerder thuis (bouwplaatsmedewerkers).
  • We houden ons aan de hygiënevoorschriften, dus we wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes.
  • We geven elkaar geen handen meer.
  • Wij hebben fysiek ook geen afspraken meer met externe relaties.
  • We houden geen fysieke vergaderingen of verkoopgesprekken meer.
  • We vieren geen mijlpalen, kopers-kijkdagen en overige festiviteiten.

Onze bouwplaatsen

Vooralsnog blijven onze bouwplaatsen open en werken we door. We vragen onze medewerkers daarbij om de landelijke maatregel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden zo veel mogelijk op te volgen. Zowel tijdens het werk als bij de schaft.

Let goed op elkaar

De situatie rondom het Coronavirus is zorgelijk. Het is belangrijk om op elkaar te letten en elkaar waar nodig te helpen. Door de risico’s zo klein mogelijk te houden proberen we verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Help elkaar, juist nu!

Directie Groothuis Wonen