Groothuis Wonen in Expertteam Zelfbouw in Almere

09 nov 2018

Zien we je donderdag 15 november in de Kavelwinkel in Almere?
 

Almere is volop in ontwikkeling waarin prachtige nieuwbouwwoningen een verrijking voor de stad zijn. Voor verschillende projecten in Almere heb je nu de mogelijkheid om Groothuis Wonen als bouwer te kiezen. Komende donderdag 15 november zitten wij in het Expertteam Zelfbouw waarin we aandacht besteden aan de nieuwe kavels in ‘De Laren’ en ‘Zandpoort’.

Expertteam Zelfbouw

Vraag je je af wat zelfbouw eigenlijk kost? Wat je kunt bouwen met jouw budget? Hoe het werkt als je zelf wilt bouwen? Op deze en andere vragen over zelfbouw vind je tijdens het Expertteam Zelfbouw antwoord. Naast ons zijn er partijen aanwezig die je antwoord geven en je informeren over financiën, de woningmarkt, bouwkosten, het bouwproces en zijn er energieambassadeurs. Wil je meer weten over het Expertteam Zelfbouw? Klik dan hier.

De Laren in Almere

12 november start de inschrijving voor 32 kavels voor vrijstaande huizen. Ze liggen binnen het bestaande groen van een voormalig sportpark; geen kavels op een kale zandvlakte dus. Deze wijk ligt aan de noordwestkant van het dorpse Almere Haven, de kavels liggen aan de rand van de wijk. Klik hier voor meer informatie.

Zandpoort in Almere

Zandpoort sluit in sfeer en karakter aan bij het gebied Duin. Er wordt een groene openbare ruimte gemaakt waarin allerlei duinen en duintjes worden aangelegd. Ook de beplanting past helemaal bij een duingebied. Onderdeel van een echt duingebied zijn strandhuisjes. Op 12 november start de inschrijving. Klik hier voor meer informatie.

Zien we je in de Kavelwinkel?

Donderdag 15 november ben je vanaf 17.30 tot 20.00 uur van harte welkom in de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere. Je vindt de Kavelwinkel aan het Stadhuisplein 1 (in het stadhuis), B-vleugel aan het Ondernemersplein in Almere Stad.