Eerste woningen Redute nu al verkocht

11 apr 2018

Het start verkoop event van Redute in Tiel vond pas een week geleden plaats. De belangstelling was overweldigend en de reacties waren zeer positief. Er zijn door vele kopers al opties genomen op de verschillende woningen en de eerste woningen zijn zelfs al verkocht. Tijd voor ons om met de nieuwe bewoners in gesprek te gaan en alle wensen te bespreken.

Eerste afspraken staan gepland

Inmiddels is er al voor zo'n 70 procent van de woningen een afspraak gemaakt met Dolron Rivierenland Makelaars. De gelukkige kopers krijgen van ons een uitnodiging voor een bezoek aan de showroom van Groothuis Wonen waar de keuzes voor hun nieuwe droomwoning tot leven komen. De luxe woningen worden zeer compleet opgeleverd met vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen en luxe sanitair van Villeroy & Boch.

Download nu de brochure

Ben je niet bij het start verkoop event geweest, maar wel benieuwd naar één van de 43 nieuwbouwwoningen? Download dan snel de brochure en prijslijst onderaan dit bericht. Daarnaast vind je de brochure én prijslijst op onze site www.redute.nl.

Blijf op de hoogte van Redute

De verwachting is dat we al komende zomer starten met de bouw. Dé transformatie van het Vijverterrein; dat is ronduit fantastisch wonen!
Volg Redute op Facebook en blijf op de hoogte.

Kijk voor meer informatie op www.redute.nl