Compleet nieuwe wijk in Tiel; Redute

28 mrt 2018

Langs de Waal, in het groen en op loopafstand van het centrum openbaart zich binnenkort een volledig nieuwe wijk; ‘Redute’ in Tiel. Een prettige woonwijk waarin je op geheel eigen wijze van de woning en de omgeving kunt  genieten. In een leuke park setting realiseren we in dit gebied maar liefst 43 nieuwbouwwoningen.

Halfvrijstaande, vrijstaande & rijwoningen

Redute bestaat uit 27 woningen verdeeld over vier rijen van vijf tot maximaal acht woningen, veertien halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen. De woningen passen prachtig in de groene omgeving, zijn architectonisch met grote zorg ontworpen en op basis van jouw wensen goed uit te breiden. 

De perfecte ligging

Tiel kunnen we gekscherend ook wel het nieuwe centrum van Nederland noemen. Je hebt er slechts een autoritje van iets meer dan half uur voor nodig om in Utrecht, Arnhem, Gorinchem of Den Bosch te staan. Wil je naar het andere centrum van Nederland? Amsterdam ligt op nog geen drie kwartier rijden van misschien wel jouw nieuwe woning. Vanuit de stad zit je in een mum van tijd op de A15 die het Westen en Oosten verbindt. Je bereikt de A2 die het Noorden en Zuiden met elkaar verbindt al binnen vijf minuten rijden.  

Verbindende schakel tussen wonen en werken

Grote differentiatie in de typen woningen om jou te laten kiezen voor de mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften. Kies je voor een vrijstaande, een halfvrijstaande of juist voor een rijwoning? De 43 woningen vormen samen een speels en kleurrijk geheel. De bakstenen in de kleuren rood en gebroken wit leggen hiervoor de basis. Er is door de architect gekozen voor specifiek metselwerk en opvallende kappen om aansluiting te maken met de bebouwing in Tiel Oost. 

Deel je droomwoning zelf in

Een grote leefkeuken, dakkapel of een speelwerkkamer; het is allemaal realiseerbaar. Maar ook een slaapkamer met badkamer op de begane grond is mogelijk. Wat dacht je van een aansluiting in de gevel voor elektrisch rijden. Maar ook mooie tuindeuren of een schuifpui in de achtergevel, voor verbinding met het buitenleven. Dankzij alle opties kun je je woning helemaal eigen maken. Een woning die naadloos aansluit bij jouw ‘way of living’ en waarin je je direct thuis voelt.

Kijk voor meer informatie op www.redute.nl

Coming soon in Tiel