33 nieuwbouwwoningen in wijk 't Opbroek in Rijssen

11 apr 2019

Eigentijds wonen in een landelijke omgeving

33 nieuwbouwwoningen op een toplocatie in Rijssen; ’t Opbroek wordt een wijk om van te dromen. Rijssen is klaar voor deze nieuwbouwwoningen; simpelweg omdat ze loeigoed zijn! Met vijf verschillende type woningen wordt de diversiteit van de directe landelijke omgeving doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio- en vrijstaande woningen. Zeer divers, maar toch als eenheid. Wonen in Rijssen is wonen in een stad met alle voorzieningen in de zo authentieke landelijke en dorpse sfeer.

Koopwoningen in Rijssen

De 33 nieuwbouwwoningen in ’t Opbroek worden onderscheiden in vijf types. Als knipoog naar de huidige situatie en de liefde voor de omgeving hebben deze woningtypes de namen van koeienrassen. Het gaat om de volgende woningtypes: Tauros (dertien rijwoningen, waarvan er vijf in verkoop zijn, vijf in verhuur en drie sociale koop), Black Angus (zes halfvrijstaande woningen), Lakenvelder (zes patio woningen), Limousin (zes vrijstaande woningen) en Wagyu (twee exclusieve vrijstaande woningen). De woningen zijn volledig klaar voor de toekomst met zonnepanelen en worden gasloos opgeleverd.

Wonen in Rijssen

De nieuwe wijk ’t Opbroek grenst aan Landgoed Oosterhof. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. De gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de N347, de A1 en het centrum van Rijssen maakt de wijk ’t Opbroek zeer gewild. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit plan en je inschrijven? Hou dan www.nieuwbouwopbroek.nl goed in de gaten.