10 okt 2019

Als partner van Sustainer Homes aan de slag met energieneutrale houten woningen

Wonen in een super duurzaam huis volledig naar jouw wensen, budget en op dat jouw droomlocatie wordt gerealiseerd; dat is wonen in een Sustainer Home. Bij Groothuis Wonen zijn we bouwpartner geworden van Sustainer Homes. Dit betekent dat we begeleiding bieden aan kopers in het bouwproces en de woning realiseren.

09 okt 2019

Jonge talenten op onze bouwplaats

Jonge talenten in de bouw; daar worden we heel blij van. Afgelopen maandag waren we aanwezig op basisschool De Marke in Amersfoort om ons vakmanschap te promoten. Vandaag namen deze kinderen een kijkje op ons project 't Heem in Amersfoort waar we zes riante villa's bouwen. Vol enthousiasme keken deze bouwtalenten in de dop mee op de bouwplaats. Natuurlijk wel veilig en allemaal met eigen bouwhelm en naamsticker!

29 aug 2019

Grote stappen in ontwikkeling slimme en toekomstgerichte woning

De eerste zichtbare stappen voor de bouw van de moderne CIAM woning zijn gezet. Het wordt een woning met daarin onderhoudsvriendelijke materialen en energie-evenwichtige maatregelen. De nieuwbouwwoning in plan H2O in Doetinchem moet hiermee volledig klaar zijn voor de toekomst. Het gaat om de CIAM woning uit de mooiGROOThuis koker met een moderne strakke uitstraling.

22 aug 2019

Nieuwbouwwoningen Groothuis Wonen in de de spotlights

Woningen bouwen op basis van woonwensen, dat is waar we ons iedere dag vol voor inzetten. Prachtige droomwoningen zijn het gevolg. Een aantal van onze projectreferenties lichten we graag uit.

06 jun 2019

Van oud sportpark naar woningbouw én kunstgrasvelden in Angeren

Sportpark De Poel in Angeren gaat op de schop. De herinrichting en uitbreiding van het sportpark gaat gepaard met woningbouw. Medio 2020 bouwen we er 39 nieuwbouwwoningen grenzend aan de sportvelden. Verder komen er al volgend jaar twee kunstgrasvelden waarvan er één geschikt is voor handbaltrainingen. De entree en tribune worden verplaatst en er komen twee kleedkamers bij. De ontwikkeling van het plan met daarin de aanleg van de kunstgrasvelden en woningbouw is in onze handen.

09 mei 2019

Ontwikkeling nieuwbouwwijk op basis van woonbehoefte

Rijssen schreeuwt om nieuwbouwwoningen. Met de bouw van 33 woningen komen we met het antwoord. De basis van de woningen stond al in het concept mooiGROOThuis, dit is vervolgens uitgebreid op basis van de locatie en de woonbehoefte. Het mooie van nieuwbouwplan ’t Opbroek is de diversiteit van de woningen in liefst vijf verschillende types. Het karakter van de directe landelijke omgeving wordt doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio en vrijstaande woningen.

11 apr 2019

33 nieuwbouwwoningen in wijk 't Opbroek in Rijssen

33 nieuwbouwwoningen op een toplocatie in Rijssen; ’t Opbroek wordt een wijk om van te dromen. Rijssen is klaar voor deze nieuwbouwwoningen; simpelweg omdat ze loeigoed zijn! Met vijf verschillende type woningen wordt de diversiteit van de directe landelijke omgeving doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio- en vrijstaande woningen. Zeer divers, maar toch als eenheid. Wonen in Rijssen is wonen in een stad met alle voorzieningen in de zo authentieke landelijke en dorpse sfeer.

13 feb 2019

Vanuit een chique wijk naar een flexibel in te delen woning in een sociale buurt

Bert Zwiep en zijn man Matthijs van Toor wonen nu nog in Doorn, op zo’n 10 minuten van Maarsbergen, in een fijn huis aan de rand van bos. Toch besloten ze hun huidige woonplek te verruilen voor een van de 14 nieuwbouwwoningen in De Marezhof in Maarsbergen. Bert vertelt graag over die beslissing.

08 feb 2019

Ontwikkeling en bouw van slimme toekomstgerichte woning

Een moderne woning met daarin onderhoudsvriendelijke materialen en energie-evenwichtige maatregelen; daarmee gaan we bij Groothuis Wonen aan de slag. De nieuw te bouwen woning in plan H2O in Doetinchem moet hiermee volledig klaar zijn voor de toekomst. Het wordt de zogenoemde CIAM woning uit de mooiGROOThuis koker met een moderne strakke uitstraling.

24 jan 2019

Zes exclusieve villa's in Amersfoort verkocht

In plan 'T Heem in Amersfoort zijn de zes exclusieve villa's verkocht. Op de twee erven vind je villa’s in één stijl, maar toch ieder met een eigen karakter. ’T Heem is prachtig gelegen in Amersfoort Vathorst aan de Heideweg, tussen het Sterrebos en de Willem Tomassenlaan, waar je ongestoord geniet van alle rust.