16 jul 2020

Sluiting in verband met de bouwvak

Groothuis Wonen is in verband met de bouwvakvakantie drie weken gesloten. Van maandag 20 juli  t/m vrijdag 7 augustus is ons bedrijf dicht.

04 jun 2020

Oplevering slimme en toekomstgerichte woning in Doetinchem

Een mooie mijlpaal is bereikt met de oplevering van onze moderne CIAM woning in Doetinchem. Het resultaat is een woning met daarin onderhoudsvriendelijke materialen en energie-evenwichtige maatregelen. De nieuwbouwwoning is hiermee volledig klaar voor de toekomst. Het gaat om de CIAM woning uit de mooiGROOThuis koker met een moderne strakke uitstraling.

18 mrt 2020

Maatregelen Groothuis Wonen rondom Coronavirus

Het is onze maatschappelijke taak om verdere verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze verspreiding heeft niet alleen veel impact op de wereld om ons heen, maar ook op ons bedrijf. Hoe wij daar mee omgaan? We volgen het nieuws op de voet en handhaven de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Bij Groothuis Wonen hebben we daarom tot tenminste 6 april aanstaande onderstaande maatregelen genomen.

09 mrt 2020

Slimme en toekomstgerichte woning krijgt steeds meer vorm

Grote stappen zijn gezet in de bouw van onze moderne CIAM woning. Na het plaatsen van de betonnen prefab wanden krijgt de woning steeds meer vorm. Het wordt een woning met daarin onderhoudsvriendelijke materialen en energie-evenwichtige maatregelen. De nieuwbouwwoning in plan H2O in Doetinchem moet hiermee volledig klaar zijn voor de toekomst. Het gaat om de CIAM woning uit de mooiGROOThuis koker met een moderne strakke uitstraling.

20 feb 2020

Medewerkers Groothuis ronden opleiding Interne Kwaliteitsborging af

Deze week hebben twee collega's met succes hun opleiding Interne Kwaliteitsborging afgerond. Dit is belangrijk met het oog op de naderende Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Mede door deze opleiding zijn deze collega's zich nog meer bewust geworden van de verwachtingen van de opdrachtgever en eindgebruiker en dragen zij actief bij aan het voldoen van de veranderende wet- en regelgeving. De opleiding volgden zij via SKOOB (stichting kennisoverdracht, onderzoek en ontwikkeling bouwprocesmanagement).

13 feb 2020

Bouw zeven sociale koopwoningen in Delfgauw gestart

De bouw van zeven sociale koopwoningen in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp is gestart. Het plan met de naam 'De Burgemeester', ontwikkeld door Kraakhelder Vastgoedontwikkeling, bestaat uit zeven grondgebonden woningen aan de Burgemeester Merkusstraat in Delfgauw. Ondanks zijn compacte verschijning hebben alle woningen een compleet woonprogramma!

06 jan 2020

Nieuw jaar met volop kansen

Een nieuw jaar biedt volop kansen. Bij Groothuis Wonen zijn we het jaar gestart op locatie in Rijssen waar we volop bouwen aan de woningen in 't Opbroek. Daarnaast gaan we verder met bouwen in plan 't Heem in Amersfoort, Veld 4 & 5 in Achterveld, H2O in Doetinchem, De Marezhof in Maarsbergen en Redute+ in Tiel. In Rijssen, Maarsbergen en Tiel zijn er nog woningen vrij. Woningen om van te dromen, dat kunnen we je alvast beloven. Ben je benieuwd naar deze plannen? Ga dan eens naar onze projectpagina en neem contact met ons op. 

14 nov 2019

Nieuwste type woning Sustainer Homes opgeleverd in Hoogeveen

Het is nog maar zes weken geleden dat we bij Groothuis Wonen de eerste freespakketten van Sustainer Homes geleverd gekregen. Twee weken geleden werden de zes woonunits al op zijn plaats gehesen en vandaag was de oplevering in Hoogeveen. Een mooi moment voor koper Gerard Fidom en zijn dochters. Gerard vertelt: “Het was heel leuk om te zien hoe de zes units op ons kavel werden geplaatst. Het is een groot voordeel dat deze Sustainer Homes snel en licht zijn en daarom efficiënt in elkaar gezet worden in een hal. Wij zijn trots dat we de eersten zijn die in dit type woning gaan woningen en laten dit ook graag zien aan wie daarin geïnteresseerd is.”

31 okt 2019

Eerste Sustainer Home op zijn plek gehesen in Hoogeveen

Maandag 28 oktober was een bijzondere dag in Hoogeveen waar onze eerste Sustainer Home op de plek werd gehesen. Om zeven uur ging de eerste woonunit de lucht in en om half drie stonden de zes woonunits op de juiste plek. De zes woonunits hebben we in onze timmerhallen in elkaar gezet, waarna deze per vrachtwagen op transport gingen richting de bouwlocatie. Op locatie zijn de woonunits op de stalen poeren geplaatst.

10 okt 2019

Als partner van Sustainer Homes aan de slag met energieneutrale houten woningen

Wonen in een super duurzaam huis volledig naar jouw wensen, budget en op dat jouw droomlocatie wordt gerealiseerd; dat is wonen in een Sustainer Home. Bij Groothuis Wonen zijn we bouwpartner geworden van Sustainer Homes. Dit betekent dat we begeleiding bieden aan kopers in het bouwproces en de woning realiseren.