Actueel

11 jan 2018

Villa’s De Tuinen van Pijnacker verkocht

De handtekeningen zijn gezet en de woonwensen zijn bekend; alle negen villa’s in het project De Tuinen van Pijnacker zijn verkocht. Aan onze BIM-modelleurs nu de taak om de woningen volledig digitaal in te tekenen.

22 dec 2017

Sluiting in verband met de feestdagen

Groothuis Wonen is in verband met de feestdagen twee weken gesloten. Van maandag 25 december tot en met vrijdag 6 januari zit ons bedrijf dicht. In het geval van storingen kun je uiteraard wel contact met ons opnemen.

14 dec 2017

Laatste woningen Nautisch Eiland in Amersfoort opgeleverd

De woningen staan, de sleutels zijn overgedragen en de kurken zijn uit de champagneflessen geknald; Nautisch Eiland in Amersfoort is opgeleverd! Een project waar we meer dan trots op zijn.

27 nov 2017

Groothuis neemt klanten mee op reis bij project Nautisch Eiland

Bij Groothuis Wonen gaat het bouwen van een woning verder dan alleen de woonwens. We nemen je mee op reis. Op reis naar de woning van jouw dromen. Een reis die begint bij de oriëntatie en eindigt bij de oplevering.

14 nov 2017

Inspirerende kijk in de keuken bij ‘grote zus’ ERA Contour

Bij Groothuis Wonen laten we ons graag inspireren door onze klanten, maar ook zeker door onze zusterondernemingen. Afgelopen vrijdag heeft onze commerciële afdeling een bezoek gebracht aan ERA Contour.