Actueel

28 sep 2018

Start verkoop Veld 4 & 5 Achterveld overtreft alle verwachtingen

Achterveld is volop in ontwikkeling en daar mogen wij onze bijdrage aan leveren. Donderdag 27-09 was het officiële start verkoop moment van 33 woningen op veld 4 & 5 in Achterveld. Zo’n 130 potentiële kopers maakten hun interesse kenbaar.

21 sep 2018

Veertien luxe vrijstaande woningen geven Maarsbergen kleur

De laatste fase in plan De Marezhof in Maarsbergen is aangebroken. Wij mogen in deze zesde fase 14 luxe vrijstaande woningen bouwen. Deze woningen zijn een absolute aanwinst voor de wijk met karakteristieke woningen met een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30.

30 aug 2018

Zes verrassende villa’s in Amersfoort in verkoop

In Amersfoort verrijzen binnenkort zes exclusieve villa’s in plan ‘t Heem. Op twee erven vind je villa’s in één stijl, maar toch ieder met een eigen karakter. Zaterdag 8 september vindt hét start verkoop event van het jaar plaats van 11.00 tot 14.00 uur.

21 jun 2018

Twee eigentijds moderne woningen in Westervoort in verkoop

In Beekenoord Westervoort staan twee eigentijds moderne halfvrijstaande woningen te koop. Aan de Hamersestraat in deze jonge wijk worden nog eens twee prachtige nieuwbouwwoningen toegevoegd.

19 jun 2018

Timmerlieden / metselaars en elektromonteur gezocht

Wil jij een bijdrage leveren aan de bouw van de mooiste woningen? Trots zijn als je door een wijk rijdt waaraan jij hebt meegewerkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Groothuis Wonen zijn op zoek naar een allround timmerman / metselaar en een elektromonteur.