15 jul 2019

Sluiting in verband met de bouwvak

Groothuis Wonen is in verband met de bouwvakvakantie drie weken gesloten. Van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus is ons bedrijf dicht.

06 jun 2019

Van oud sportpark naar woningbouw én kunstgrasvelden in Angeren

Sportpark De Poel in Angeren gaat op de schop. De herinrichting en uitbreiding van het sportpark gaat gepaard met woningbouw. Medio 2020 bouwen we er 39 nieuwbouwwoningen grenzend aan de sportvelden. Verder komen er al volgend jaar twee kunstgrasvelden waarvan er één geschikt is voor handbaltrainingen. De entree en tribune worden verplaatst en er komen twee kleedkamers bij. De ontwikkeling van het plan met daarin de aanleg van de kunstgrasvelden en woningbouw is in onze handen.

09 mei 2019

Ontwikkeling nieuwbouwwijk op basis van woonbehoefte

Rijssen schreeuwt om nieuwbouwwoningen. Met de bouw van 33 woningen komen we met het antwoord. De basis van de woningen stond al in het concept mooiGROOThuis, dit is vervolgens uitgebreid op basis van de locatie en de woonbehoefte. Het mooie van nieuwbouwplan ’t Opbroek is de diversiteit van de woningen in liefst vijf verschillende types. Het karakter van de directe landelijke omgeving wordt doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio en vrijstaande woningen.

11 apr 2019

33 nieuwbouwwoningen in wijk 't Opbroek in Rijssen

33 nieuwbouwwoningen op een toplocatie in Rijssen; ’t Opbroek wordt een wijk om van te dromen. Rijssen is klaar voor deze nieuwbouwwoningen; simpelweg omdat ze loeigoed zijn! Met vijf verschillende type woningen wordt de diversiteit van de directe landelijke omgeving doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio- en vrijstaande woningen. Zeer divers, maar toch als eenheid. Wonen in Rijssen is wonen in een stad met alle voorzieningen in de zo authentieke landelijke en dorpse sfeer.

13 feb 2019

Vanuit een chique wijk naar een flexibel in te delen woning in een sociale buurt

Bert Zwiep en zijn man Matthijs van Toor wonen nu nog in Doorn, op zo’n 10 minuten van Maarsbergen, in een fijn huis aan de rand van bos. Toch besloten ze hun huidige woonplek te verruilen voor een van de 14 nieuwbouwwoningen in De Marezhof in Maarsbergen. Bert vertelt graag over die beslissing.

08 feb 2019

Ontwikkeling en bouw van slimme toekomstgerichte woning

Een moderne woning met daarin onderhoudsvriendelijke materialen en energie-evenwichtige maatregelen; daarmee gaan we bij Groothuis Wonen aan de slag. De nieuw te bouwen woning in plan H2O in Doetinchem moet hiermee volledig klaar zijn voor de toekomst. Het wordt de zogenoemde CIAM woning uit de mooiGROOThuis koker met een moderne strakke uitstraling.

24 jan 2019

Zes exclusieve villa's in Amersfoort verkocht

In plan 'T Heem in Amersfoort zijn de zes exclusieve villa's verkocht. Op de twee erven vind je villa’s in één stijl, maar toch ieder met een eigen karakter. ’T Heem is prachtig gelegen in Amersfoort Vathorst aan de Heideweg, tussen het Sterrebos en de Willem Tomassenlaan, waar je ongestoord geniet van alle rust.

10 jan 2019

Nieuwe fase in Tiel is aangebroken: Redute+

In project Redute in Tiel breekt een nieuwe fase aan, namelijk ‘Fase 2 Redute +’. In deze fase gaan 16 fantastische woningen in verkoop die gegarandeerd indruk maken. Waarom? Omdat ze net even wat meer te bieden hebben. Een dikke + dus!

06 dec 2018

TBI voor vijf jaar verbonden als sponsor van de Business Runs van de NN Marathon Rotterdam

TBI en de NN Marathon Rotterdam zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij TBI zich voor vijf jaar verbindt aan de mooiste marathon van Nederland. Bart van Breukelen, Raad van Bestuur TBI, en Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam, ondertekenden daarvoor het contract. Het betekent dat de Business Runs op zondag 7 april 2019, de benaming TBI Business Runs gaan krijgen.

16 nov 2018

BASE FT én TagBI winnen TBI Innovatieprijs 2018

Beter bouwen met nieuwe technologie. Zowel BASE FT (beste innovatie) als TagBI (beste idee) gebruiken nieuwe technologie om bestaande processen te verbeteren. In beide teams zit een enorme drive om het waar te maken. De winnende teams werden door een deskundige jury gekozen en ontvingen de prijs van Rens de Jong tijdens het TBI Paviljoen.