Actueel

13 jun 2017

Vacature: woonadviseur

VACATURE: wij zoeken een woonadviseur. Oftewel een reisleider voor onze klanten bij de aankoop van een woning. Iets voor jou?

24 apr 2017

Daan Sperling: "TBI is scherper uit de crisis gekomen"

Ook TBI profiteert van de opleving in de bouwsector en de sterke groei van de woningmarkt. De tegenvallers bij het European Patent Office zijn daarom een domper op de feestvreugde. Maar toch laat Daan Sperling, bestuursvoorzitter van TBI Holdings, zich niet uit het veld slaan. “De scherpte is toegenomen.”

27 mrt 2017

Vacature: wij zoeken een commercieel planontwikkelaar

Je hebt een neus voor kansen op het gebied van woningontwikkeling en kunt hier vervolgens ook invulling aan geven, je bent proactief, gaat gemakkelijk contacten aan met gemeenten, makelaars en diverse andere partijen en weet hoe je de haalbaarheid van potentiële bouwlocaties kunt beoordelen in geld, tijd en kwaliteit.

23 mrt 2017

Vacature: wij zoeken een woonadviseur!

Een woning laten bouwen; voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost. Maar het is uitermate belangrijk om het in één keer goed te doen. Het gaat om een grote investering die je maar een paar, of misschien zelfs maar één, keer in je leven doet. Bij Groothuis Wonen realiseren we ons dat heel goed. Wij zien de aankoop van een woning als een reis, waarbij je een goede reisleider nodig hebt. Oftewel: een woonadviseur.

20 feb 2017

Nieuwe video: BIM bij Groothuis

Elke dag gaan we een stap vooruit. Zo komen we steeds een stapje dichter bij de klant. Wat daaraan bijdraagt, is de toepassing van BIM op het hoogste niveau. BIM is voor ons ondersteunend aan het gehele proces. Met een methodische aanpak brengen we klantwensen leven in hun eigen mooiGROOThuis. Bekijk de video!